קורס ניהול מטבח מוסדי ומערכות הזנה כדאי כי ענף ההסעדה, המשרת אלפי סועדים במקומות עבודה ובמסעדות שונות, משתכלל ודורש כוח אדם מיומן ומקצועי למשרות הניהול שלו.
בקורס ניהול מטבח מוסדי ומערכות הזנה לומדים על מגמות חדשניות במטבח המוסדי, על סגנונות הגשה ושירות, על תכנון נכון של העבודה במטבח ועל התקשורת בין חדר האוכל והמטבח, על כלים וציוד, תברואה, היגיינה, חוזים ועבודה וגם דיני כשרות.
הלימודים מתקיימים בקורס ב - 18 מפגשים חד שבועיים, הנמשכים כ - 8 שעות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה